Care va fi călătoria ta, în calitate de client și de utilizator, pe acest site.

Sau, dacă preferi, ce se întâmplă ACUM – ce fac eu și ce trebuie să faci tu – pentru a ajunge să simți scrisul cu ajutorul programelor și produselor S.I.M.T. disponibile pe această platformă, adică acest site – academiasimt.ro – împreună cu toate paginile și subpaginile sale.

Înainte de a te înscrie la oricare dintre programele S.I.M.T. sau de a cumpăra un produs din cele disponibile, te rog să citești cu atenție toate informațiile de pe această pagină.

Textul e un pic lung, dar, sper eu, cu sens și la obiect. Iar parcurgerea lui îți va oferi claritate despre cum se desfășoară lucrurile în cadrul academiei și – foarte importantte va face să te simți în siguranță. Nu doar pe tine, ci și pe mine.

Îți explic în detaliu și ușor de înțeles cum am gândit eu călătoria ta de la decizie, la achiziție și ce se întâmplă pe urmă.

Este modul cel mai potrivit și cel mai eficient în care pot ACUM să fac lucrurile.

Pun accent pe ACUM.

Cum începe călătoria ta în Academia S.I.M.T.?

Ai intrat pe site-ul academiei – www.academiasimt.ro – și ai decis că ți se potrivește un program sau un produs.

Minunat! Și îți mulțumesc că ai făcut asta!

Le iau pe rând. Programele și apoi produsele.

Simți că vrei să participi la programele S.I.M.T.

📍 Accesul în toate Programele S.I.M.T. din cadrul academiei se obține DOAR pe bază de înscriere. Fără excepție.

Ce înseamnă asta?

  • În descrierea programului ales găsești un buton – „Vreau să mă înscriu” (de culoare verde)
  • Când dai CLICK pe el, ți se deschide un formular pe care va trebui să-l completezi. Practic, îți cer informațiile necesare pentru a-ți crea contul tău personal în Academia S.I.M.T. și să-mi spui în care program/programe S.I.M.T. dorești să te înscrii.

Îți vei alege un nume de utilizator (username) și adresa de e-mail pentru toate conversațiile pe care le vom avea în cadrul programului – informații și linkuri utile, bonusuri și alte detalii strict necesare. Când vei intra pentru prima dată în contul tău vei avea posibilitatea să îți schimbi parola generată automat și de atunci încolo, doar tu vei avea acces la contul tău. Vei putea completa câmpurile suplimentare – Nume, Prenume -îți vei putea alege o poză de profil etc.

Dacă ai mai multe întrebări despre prelucrarea datelor tale cu caracter personal poți consulta și pagina Politica de confidențialitate.

Atenție! Informațiile de mai sus sunt valabile doar pentru persoanele care nu au cont creat și le cer o singură dată.

Dacă ai deja cont creat

  • În descrierea programului ales vei da CLICK pe butonul – „Vreau să mă înscriu. *Am deja cont creat în Academia S.I.M.T.” (de culoare albastră)
  • În formularul care ți se va deschide va trebui să îmi spui care este numele tău de utilizator (username), în ce program/programe S.I.M.T. dorești să te înscrii și pe ce adresă de e-mail vrei să comunicăm.

📍 Cum se face plata?

Până în acest moment nu am reușit să implementez un sistem automatizat de plată pe acest site. Unul sigur și de încredere.

De aceea, am luat hotărârea să apelez la un serviciu extern. Unul VERIFICAT care să îți ofere siguranța și confidențialitatea datelor tale bancare.

Toate detaliile despre plată le vei primi după înscriere pe e-mail. Nicio plată nu se efectuează înainte de completarea și trimiterea formularului de înscriere.

Plata o vei putea efectua prin intermediul site-ului BUY ME A COFFEEcare procesează plățile prin Stripe.

Dacă ai orice îndoieli sau nelămuriri citește și Politica lor de confidențialitate.

Iar dacă această modalitate de plată NU ți se potrivește, nu este nicio problemă. Pe adresa de e-mail de corespondență, furnizată în formularul de înscriere, vom discuta și vom găsi soluția ideală pentru tine.

📍 Accesul în programul/programele S.I.M.T.

După ce ai achiziționat programul/programele S.I.M.T. la care dorești să participi, vei primi pe e-mail (adresa furnizată în formularul de înscriere) toate informațiile necesare pentru a accesa programul ales. Sau programele.

  • Datele de logare în contul tău din platformă (nu uita că parola o poți schimba oricând) unde vei găsi programele în care ești înregistrat/ă. Accesul la programe este pe viață. Asta înseamnă că atâta timp cât Academia S.I.M.T. va fi online, tu vei avea acces la toate programele la care ai participat. Materialele descărcabile, evident, le vei avea și stocate în propriul tău calculator, însă vor fi disponibile mereu și în contul tău.
  • Orice altă informație suplimentară utilă sau de care vei avea nevoie pentru programele alese. Pentru fiecare în parte.

Bineînțeles, eu îți voi fi tot timpul la dispoziție pentru orice întrebări ai avea. Pe e-mail sau pe oricare alt canal de comunicare pe care ți-ai dat acordul să îl folosim.

Platforma este foarte intuitivă, odată accesate programele, nu vei avea nicio problemă să parcurgi lecțiile și topicurile. Vei găsi, de asemenea, explicații detaliate la începutul fiecărui program. 

Însă nu ezita să mă contactezi pentru orice nelămurire sau problemă.

Simți că vrei să cumperi produsele S.I.M.T.

Toate produsele S.I.M.T. sunt disponibile pe profilul meu de pe site-ul BUY ME A COFFEE.

Toate butoanele de achiziționare ale produselor de pe acest site – www.academiasimt.ro – te vor direcționa spre secțiunea Shop a site-ului Buy me a coffee.

Din nou. Dacă această variantă de cumpărare nu îți este potrivită ție, spune-mi, și împreună vom găsi soluția ideală pentru tine.

Călătoria ta NU se va încheia

Odată cu parcurgerea programelor la care vei participa.

Nici cu cele viitoare pe care le pregătesc și la care te aștept să participi.

Nici măcar cu reluarea lor, din contul tău personal. Atât cele de tip SELF STUDY – adică studiezi tu, fără intervenția mea directă, când și în ce ritm dorești (eu tot la un mesaj distanță sunt și în acest caz). Cât și cele de tip INTERACTIV în care vom avea, la unele, sesiuni pe Zoom și care vor avea lecțiile gândite într-o ordine anume, special pentru a te ajuta și a-ți oferi cât mai multă valoare posibilă.

Călătoria ta spre momentul în care vei simți scrisul începe aici în academie și va tot continua. Vei face doar popasuri pentru a sărbători câte un vis împlinit. O carte publicată, două, trei.

Dar asta depinde în primul rând de tine.

Revin la ACUM.

ACUM acesta este modul în care am gândit eu funcționarea acestei platforme. Peste ceva vreme, poate voi schimba. Voi reuși să implementez o modalitate de plată automatizată, voi avea noi idei, voi evolua.

Și tu vei ști toate astea. Transparența în felul cum fac lucrurile este una dintre valorile mele de bază. Așadar, voi face modificările necesare când va fi cazul și îți vor fi oricând la dispoziție să le citești.

Dar ACUM așa se va desfășura călătoria ta în Academia S.I.M.T.

Și sper eu să îți fie una minunată, plină de folos și de învățăminte!

Folosirea în continuare a acestei platforme – www.academiasimt.ro – implică acceptarea modului meu de a face ACUM posibilă experiența ta aici, adică tot ce ți-am explicat în rândurile de mai sus.

Mulțumesc că ai ales să pornești la drum alături de mine!

Iar faptul că ai ales să o faci aici, în locul unde scrisul se simte, unde Scrisul, Inspirația și Motivația sunt reunite pentru Tine, este magic!

Acum

Știi cum va fi călătoria ta

Ești gata să simți scrisul?

SIMTE SCRISUL!