Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Trebuie să faci parte dintre persoanele înscrise pentru a avea acces în Program.


Descrierea programului

Începe să simți scrisul TĂU

Visul tău este să scrii o carte?

Sau poate ai scris deja una sau mai multe, dar crezi în evoluție și îți dorești o nouă perspectivă asupra scrierii creative?

Ori poate ești în plin proces de creație, dar simți că ai nevoie de cineva care să te ghideze și să îți răspundă la întrebările pe care le ai? Știu că ai, așa am fost și eu.

Sau ești un scriitor care dorește să fie ascultat, înțeles, văzut, validat și simțit ca omul care scrie din și cu pasiune. Cu bucurie.

Ori toate la un loc și încă ceva în plus.

Programul Simte scrisul îți oferă

Ghidare și suport din partea mea, pe tot parcursul programului. Vom avea întâlniri 1 la 1 săptămânale și vom discuta punctual, îți voi răspunde la întrebări și vom evolua împreună. Odată cele 7 săptămâni încheiate, munca noastră împreună continuă. Rămân alături de tine, ca mentor, timp de 12 luni GRATUIT. De fapt, tu plătești pentru program, pentru cele 7 săptămâni de evoluție. Iar eu îți voi fi în continuare la dispoziție pe o perioadă de un an de zile, în funcție de nevoile tale. Este un program personalizat. Facem cum simți tu.

Te bazezi pe fundamente și vezi scrierea creativă într-o nouă perspectivă. În fiecare săptămână, timp de 7 săptămâni, vei primi acces la materiale de studiu și vei avea de îndeplinit o misiune. Ne întâlnim pe ZOOM și te ghidez să înțelegi cum pui în practică teoria pe care ai descoperit-o, discutăm despre misiunea pe care ai avut-o și clarificăm orice nelămurire ar fi apărut.

Îți vei construi personajele principale, vei deprinde metoda S.I.M.T. de construcție a personajelor, metodă care va simplifica întreg procesul și pe care o vei putea folosi pentru toate cărțile tale viitoare. Și vom pune baza primului draft al cărții TALE. Împreună. Voi fi lângă tine la fiecare pas.

Feedback pentru fiecare misiune. Doar din partea mea. Poți să te scuturi de acum de teama de judecată, de ce ar putea spune altcineva despre scrisul tău. Vei fi într-un mediu sigur, concentrat pe evoluție și pe punctele tale forte. Vom lucra doar 1 la 1. Și totul va rămâne între noi. Facem cum simți tu că este confortabil pentru tine. Însă, fii fără grijă, feedbackul va fi unul obiectiv și constructiv, scrisul tău se va îmbunătăți unde e cazul, dar va porni din bucuria scrisului și din respect. Din pasiunea noastră comună și dorința de a evolua.

Program flexibil. Vei avea la dispoziție șapte zile pentru a studia materialele și a îndeplini misiunea săptămânii. O vei face în ritmul tău, când poți tu. De asemenea, atât întâlnirile 1 la 1 din cadrul programului, cât și cele de mentorare din continuarea lui, le vom programa în funcție și de programul tău, disponibilitatea ta. Nu uita, Simte scrisul este un program interactiv, dar și personalizat. Vom face cum vom simți că ne e potrivit la acel moment.

Descoperă cum și cât poate evolua scrisul tău prin înțelegerea fundamentelor unui proces de scriere creativ și când ai parte de ghidaj și suport personalizat.

Scris, Inspirație, Motivație pentru Tine.

Scrie-mi că vrei să simți scrisul și programăm o întâlnire 1 la 1 gratuită.

Este nevoie de această întâlnire preliminară pentru a putea simți dacă eu sunt persoana potrivită să te ghidez pe tine pe acest drum. Cred cu tărie că doar alături de omul potrivit, poți evolua. De aceea haide să ne cunoaștem înainte și află toate detaliile care te interesează: Când? Cât costă? Cum va fi întreaga experiență? Cum pot eu să te ajut.

Accesul în program se face doar în urma acestei întâlniri.

Pentru această întâlnire tu plătești doar cu timpul tău. Dar fie că vom continua sau nu împreună îți garantez că în urma ei vei rămâne cu o perspectivă nouă asupra scrierii creative. Vei face un prim pas spre împlinirea visului tău. Vei începe să simți scrisul, așa cum o fac eu și oamenii care lucrează cu mine.

Scrie-mi

Despre mine

Misiunea mea este să te ajut să descoperi Fundamentele unui proces de scriere creativ și să îți dezvălui tot ce ai nevoie să știi despre viața de scriitor.

Numele meu este Mona Șimon și sunt scriitor și mentor pentru scriitori. Și iubesc să S.I.M.T.

În 2023 am publicat romanul Locul unde mai trăia ziua la Editura pentru Artă și Literatură, am mai avut apariții în diverse antologii și continui să scriu cu bucurie.

Am început să lucrez cu oamenii care iubesc să scrie din drag pentru cuvântul scris și din credința mea că educația stă la baza oricărei evoluții.

Scrisul nu se învață. Scrisul se simte. Dar ai nevoie să cunoști fundamentele pentru ca zborul tău să fie cât mai înalt.

Iar alături de un om potrivit ție procesul tău de evoluție se poate transforma în bucurie. Bucuria de a descoperi lucruri noi, bucuria de a evolua, bucuria de a te ridica de câte ori este nevoie până ce reușești să îți îndeplinești visul tău, visul de a scrie și de a scrie bine. Simți că eu aș putea fi acel om pentru tine?

Răspunsuri la câteva posibile întrebări

Cât timp durează programul Simte scrisul?

Programul durează 7 săptămâni. În fiecare săptămână primești acces la un material de studiu și vei avea o misiune de îndeplinit. Pe parcursul programului vom avea 7 întâlniri 1 la 1 unde vom discuta timp de aproximativ două ore despre evoluția ta, misiunile tale, vom clarifica nelămuririle și lucra efectiv pe construcția personajelor tale principale și Metoda S.I.M.T. de scriere pentru cartea ta.

Bonus, te voi însoți în continuare în drumul tău de a-ți vedea visul împlinit, pentru încă 12 luni. Fără a mai trebui să plătești ceva în plus. Doar cu timpul tău și cu bucuria de a scrie.

Ce înseamnă program interactiv și personalizat?

Simte scrisul este un program interactiv, deoarece vei putea comunica direct cu mine. Materialele de studiu îți vor rămâne pentru totdeauna la dispoziție. Nu e nevoie să memorezi ceva sau să înveți de la o săptămână la alta. Vei dobândi o nouă perspectivă asupra scrierii creative și vom pune împreună în practică ce ai descoperit.

Este și un program personalizat, deoarece ne adresăm direct nevoilor tale. De asemenea, întâlnirile le programăm în funcție și de programul tău, iar subiectul discuției va fi adaptat și pe ce îți dorești tu în acel moment.

Întâlnirile de mentorare care se vor desfășura după terminarea programului vor avea frecvența (dintre cele trei puse la dispoziție: lunar/bilunar/la nevoie) și subiectele alese de tine. Despre scris și viața de scriitor evident. Tu vei alege dacă vom continua să ne vedem lunar sau vei prefera bilunar ori doar la nevoie.

Va mai vedea și altcineva ce scriu?

Misiunile pe care le vei face pe parcursul programului le voi vedea doar eu. Totul rămâne doar între noi, cu excepția cazului în care tu decizi să îți faci publică munca.

Care sunt condițiile de participare?

Să îți dorești să scrii o carte, să iubești să scrii și să fi exersat scrierea creativă până acum. Ai un blog unde scrii, ții un jurnal sau te-ai apucat efectiv de scrierea cărții tale, important e să ai deja un pic de experiență în spate.

Să programezi și să participi la întâlnirea preliminară. Este extrem de important să ne asigurăm că ne potrivim. Vrei să știi, să simți, dacă eu sunt omul potrivit care să îți fie alături pe acest drum. Iar eu voi înțelege care îți sunt nevoile și așteptările și voi vedea dacă acest program poate în acest moment să ți le îndeplinească.

Când pot începe?

Când vom decide împreună la întâlnirea preliminară. Vom ține cont de disponibilitatea ta și de câte locuri vor fi ocupate în acel moment. Discutăm. Putem chiar din aceeași zi, de ce nu? Dar dacă se va întâmpla să am în desfășurare acest program cu mai multe persoane și nu vom găsi un interval orar care să ți se potrivească pentru întâlnirile săptămânale, vei începe imediat ce o persoană a terminat de parcurs cele 7 săptămâni. Scrie-mi și povestim.

Cine deține drepturile pentru textele pe care le voi scrie în cadrul programului?

Orice lucrare creată în cadrul programelor din Academia S.I.M.T. este deținută de tine. Nu voi revendica niciodată nimic din ceea ce creezi. Respect Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, autorul în acest caz fiind tu.

Cât costă programul Simte scrisul?

Am ales să îți comunic prețul în întâlnirea preliminară. Iată de ce. Îmi doresc să alegi să te înscrii la acest program din iubirea pentru scris și pentru că vrei să îți vezi visul de a scrie cartea ta împlinit. Și nu vreau ca un preț să te împiedice să te întâlnești cu mine. Scrie-mi, haide să povestim și aflăm împreună dacă e ceva ce poți începe acum. Am zis de la început că programul e și personalizat. Poate vei decide că nu e momentul potrivit pentru această investiție. Însă peste ceva timp va veni. Poate vei dori să plătești în mai multe tranșe ori la o dată specifică. Consider că este important să ai dreptul de a alege să faci o investiție după ce toate lucrurile îți sunt clare și înțelegi bine ce înseamnă acest program. De aceea, te aștept să vorbim. Și nu, nu este un preț exorbitant. Este mai mult decât accesibil, dar depinde dacă și pentru tine și dacă acum.

Scrie-mi, așadar, că vrei să simți scrisul și programăm o întâlnire 1 la 1 gratuită.

Free

77 de Carduri S.I.M.T. pentru Inspiratie