Mona Șimon
Fiction lover
Scriitor
POVESTEA MEA

SUNT MONA ȘI SCRIU PENTRU INSPIRAȚIA ȘI MOTIVAȚIA TA!

Fiecare om poate să-și concentreze visurile într-o enumerare a unor atribuții. Eu pot continua: mamă pentru copiii mei, iubită pentru și de soțul meu, fiică pentru mamele mele, cea care mi-a dat naștere și cea care mi-a dăruit jumătatea și multe alte etichete dragi pe care ni le lipim de suflet cu toată bucuria.

Însă până la urmă noi alegem cum suntem și cum vrem să fim pentru ceilalți. Iar mie îmi place să spun că sunt o Nefirească încadrată perfect în Firesc. Și după multe reașezări și mutări necesare, mi-am găsit poziția, visul și menirea care mă definesc cu adevărat.

Sunt Mona și Scriu pentru Inspirația și Motivația Ta!

Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților. Zi de zi încerc să creionez fericire, dar până la urmă, în mintea mea ea înseamnă cireșe atârnând pe o ureche, un soare cald pe post de pălărie și pe fundal șoaptele mării albastre.

MISIUNEA MEA ESTE SĂ OFER:

Abilități

Îți spun care sunt tehnicile concrete de scriere și afli cum să te folosești de ele, indiferent de relația pe care o ai acum cu scrisul. Înveți. Descoperi. Evoluezi.

Bucurie

Afli lucruri utile și cu mine alături de tine la fiecare pas, tot ce îți rămâne să faci este să te bucuri!

Resurse

Îți pun la dispoziție toate materialele de care ai nevoie, pentru ca scrisul creativ să devină plăcere și un fel de a fi. Îl transform în cunoaștere.

Încredere

Ascult, observ, înțeleg, ghidez. Cred în tine și împreună descoperim cum să simțim scrisul. Spune. S.I.M.T.!

Mă BAZEZ pe fundamente și VĂD scrierea creativă într-o nouă perspectivă.
Simte scrisul!

.