General

Întrebări frecvente

Academia S.I.M.T. (Scris, Inspirație și Motivație pentru Tine) este o platformă de studii online, unde găsești ghidare și suport în călătoria ta de scriitor și primești o nouă perspectivă asupra scrierii creative.

Poți alege Întâlnirile 1 la 1 pentru Ghidare și Suport – sesiuni de mentorare în scrierea cărții tale de ficțiune, studiu individual sau interactiv, te poți folosi de materialele suplimenatare create special pentru a te ajuta în procesul de scriere și multe altele. 

Orice alegi, va fi tot suportul de care ai nevoie pentru a vedea scrierea creativă într-o nouă perspectivă, vei cunoaște fundamentele unui proces de scriere și vei reuși să scrii cartea TA.

✅ Îți gestionezi timpul cum dorești tu

✅ Profiți de energia unui grup de oameni care au aceeași pasiune

✅ Stochezi materialele și informațiile utile într-un loc sigur și ai acces mereu la ele

✅ Înveți și evoluezi în ritmul tău

✅ Ai parte de ghidare și suport din partea mea

✅ Te dezvolți într-un mediu noncompetitiv, încărcat de susținere și înțelegere.

Da! Pentru unele programe gratuite poți obține un link de partajare pentru acel program, care permite unui utilizator final să îl completeze fără a fi nevoie să se înregistreze mai întâi.

În cazul programelor gratuite sau plătite care nu permit acest lucru, rămâne la latitudinea fiecărui cursant dacă dorește să își dea datele de logare altor persoane ce nu au achiziționat programele respective.

.

Descoperă programele S.I.M.T.